måndag 18 augusti 2014

Bankmöte

Vid 17 möttes jag och Ch utanför banken. Vi skulle redovisa kalkylen och se till så att vi fick spärrförbindelsen. Dock måste vi redovisa den exakta kostnaden för huset vi beställer från Västkuststugan. Och vi har några småpunkter vi behöver få svar på innan vi vet exakt vad vi ska ta av leverantören och inte. Men svaren bör komma i dagarna och då kan vi göra TOLON (beställningen av huset) och få ett slutpris och därefter får vi spärrförbindelsen. Det var skönt att få det bekräftat och höra lite hur processen med lånen går till. Vi kommer göra tre lyft från banken. Ett när grunden läggs, ett när huset kommer och ett när slutbesiktningen är gjord. 

Nu är det ju högtryck i fabrik vilket gör att byggtiden där tar 16 veckor ist för som tidigare sagts 12-15 v. Så förutsatt att vi beställer i helgen så kommer huset i början/mitten av januari. Känns långt bort men samtidigt vet man att klockan tickar på rätt bra.

För övrigt så började Meja på fsk idag igen efter 6 veckors ledighet. Hon rivstartar hösten med sjukdom så det blir vab delar av morgondagen. Vi delar upp den lite så att båda kan jobba lite under dagen iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar