söndag 12 oktober 2014

Lackade luckor på Epoq

Det blev ett besök till Elgiganten i Kungens Kurva tidigare idag. Vi kommer köra på Fasettluckor i off white. Dock tycker jag färgen är väldigt mkt för off (?). Det kommer inte bli snyggt med vita inbyggnadsprodukter som spis och micro etc. Sen har vi det vita kaklet som inte heller blir bra tillsammmans med det beigevita. Så nu blir det till att lacka om låd- och luckfronter. Täckskivor och socklar köper vi vitt från början. Kostar några tusenlappar extra men va sjutton liksom. 

Nästa krux är bänkskivan. Jag vill ju gärna ha granitskiva men badar inte direkt i pengar så den viljan blir nog inte av. Kanske blir en trä. På k-rauta hade de     skivor på runt fyra meter. Vill gärna inte skarva. Vår ena köksvägg är ju strax under fyra meter. Möjligt att det blir trä. Ch har ju velat ha det i våra senaste kök.

Epoq har en liknande granitskiv för 3000kr metern. Avoniteskiva. Ett tekniskt avancerat material med naturliga mineraler och porfri yta. Man kan välja att ha diskhon i samma material så att den blir inbyggd. 

Nu är det dags att sova. Strax upp och jobba.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar